Book tid

1. Udfyld dit registeringsnr. eller opbevaringsnr.

Registreringsnr.
Opbevaringsnr.

2. Vælg service


3. Vælg dato for besøg

  • Mange ledige tider
  • Ledige tider
  • Få ledige tider

4. Vælg tid


5. Udfyld kontakt oplysninger

Navn
Tlf.
E-mail

6. Besked til værkstedet (valgfri)Book tid

1. Udfyld dit registeringsnr. eller opbevaringsnr.

Registreringsnr.
Opbevaringsnr.

2. Vælg service


3. Vælg dato for besøg

  • Mange ledige tider
  • Ledige tider
  • Få ledige tider

4. Vælg tid


5. Udfyld kontakt oplysninger

Navn
Tlf.
E-mail

6. Besked til værkstedet (valgfri)Helaarsdaek eller vinterdaek

Sommerdæk eller Helårsdæk?

Der er de seneste år sket en stor udvikling inden for dæk, specielt helårsdæks egenskaber er forbedret væsentligt, så spørgsmålet “kan jeg ikke bare køre på helårsdæk” hører vi ofte.
Her på siden kan du læse lidt om forskellen på sommerdæk og helårsdæk, så du bedre kan træffe det rigtige og mest sikre valg, for netop din bil og dit kørselsbehov.

Hvorfor ikke bare helårsdæk?

Du skal kigge på dit kørselsbehov, helårsdæk er en hybrid mellem sommer- og vinterdæk, og vil derfor også være et kompromis, både for sommerdæk og vinterdæk.
Den primære forskel ligger i gummiblandingen og lamellerne/dækmønsteret. Gummiblandingen på sommerdæk er hårdere og giver derfor et bedre vejgreb, også ved sommertemperaturer. Lamellerne/dækmønsteret på sommerdæk er som nævnt også meget forskelligt fra helårsdæk, fordi helårsdæk også er udviklet til at gribe fat på veje med slud og sne. Sommerdæk er udviklet til at sikre vejgreb også ved sommertemperaturer, der gør dækkene blødere og til at holde fast også på varme og regnvåde veje.

Sommerdæk er det sikre valg

Kører du længere ture også om sommeren, eksempelvis på ferie, er sommerdæk det sikre valg. Du får et bedre vejgreb, bedre benzinøkonomi og større sikkerhed også på  sommervarme og våde veje. Dækmønsteret leder effektivt vandet væk og sikrer at du undgår aquaplaning,  og giver dig samtidig mindst mulig rullemodstand og dermed bedre benzinøkonomi. Gummiblandingen der er tilpasset sommertemperaturer, sikrer at bilen ligger stabilt på vejen, og ikke kommer ud af kontrol i en eventuel undvige manøvre eller i sving.

Er du i stadig i tvivl?

Hvis du stadig er i tvivl om hvad du skal vælge, sommerdæk eller helårsdæk, er du altid velkommen til at kontakte vores dækeksperter for at få råd og vejledning, til det helt rigtige dækvalg for dig og din bil. Vi står altid klar til uvildig og helt gratis rådgivning.

5 stjernet dæk hotel hos Korup DÆKservice

Dæk hotel hos Korup DÆKservice
– Dit 5-stjernede Dæk hotel med All Inclusive Service!

Skal du skifte mellem vinter- og sommerdæk?
Mangler du plads til opbevaring? Lad os tage os af det hele for dig! Hos Korup DÆKservice tilbyder vi førsteklasses opbevaring og -service med vores 5-stjernede dækhotel og All Inclusive løsning.