Dæk til personbiler

Hos Korup Dækservice står vi altid klar med gode råd og vejledning. Vi har et stort lager af personvognsdæk og dæk til SUV  i alle prisklasser. Derudover er vi førende forhandlere inden for Michelin, Vredestein og Tyfoon. Har du et specifikt dækmærke, kan vi som oftest skaffe det inden for et par dage. Kom ind eller ring, og vi får en snak om, hvad der passer bedst til dit kørselsbehov.

Vi er altid klar med sommer- og vinterdæk

Det er vigtigt, at du overvejer, hvilke dæk, du har på din bil i forhold til vejret. Vi forhandler både sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk. Du kan læse om de forskellige dæk herunder. Er du i tvivl om, hvilken slags dæk, du skal have, så kontakt os endelig for professionel rådgivning.

Sommerdæk

Sommerdæk bruges i sommerhalvåret og når vejret er 7+ grader. Med sommerdæk er din bil klar til at køre på de varme, asfalterede veje. Derudover er sommerdæk også speciallavede til at kunne bremse optimalt på både tørre og våde sommerveje.

Vinterdæk

Vinterdæk bruges i vinterhalvåret når det rigtigt begynder at være koldt udenfor. Pga. de dybere lameller står bilen bedre fast i de våde og kolde vintermåneder. Derudover har vinterdæk også en længere bremselængde end sommerdæk og halvårsdæk, hvilket gør, at du er optimalt sikret på de danske veje om vinteren.

Helårsdæk

Helårsdæk kan bruges hele året rundt, og du slipper derfor for at skulle huske på, at få skiftet dine dæk. Helårsdæk er en form for hybrid mellem sommerdæk og vinterdæk, hvilket gør, at både bremselængde og vejgreb hverken passer 100% til sommerhalvåret eller til vinterhalvåret.

Montering og afbalancering

Vi monterer de fleste dækmærker til personbiler og står altid klar til professionel rådgivning i valg af dæk. 
Vi sørger selvfølgelig for at dine dæk er afbalanceret inden de bliver monteret. Vi har den nyeste teknologi inden for afbalancering og har et veluddannet personale. Med vores professionelle afbalancering af dine dæk sikres du ikke blot en mere behagelig personbil at køre i, men også mindskning af unødvendigt slid på dine dæk.
Du kan også få opbevaret dine dæk på vores store Dækhotel – læs mere her

 Du er derfor altid sikret en professionel montering af dæk, når du vælger at få monteret dine dæk hos os. 

TPMS - automatisk dæktryksmåling

Er din bil fra efter 1. november 2014 er den forpligtet til at have et funktionsdygtigt TPMS (Tire Pressure Monitoring System). TPMS sikrer, at din dæk altid har det korrekte tryk, så du kan køre sikkert rundt på vejene. Har du fået nye dæk eller har skiftet til sommerdæk eller vinterdæk skal du være ekstra opmærksom. Der er stor sandsynlighed for at dine dæk skal have en ny sensor. Derudover skal disse også kodes til bilen. Kontakt og gerne, hvis du er i tvivl om TPMS i din bil.

Brug for dækskifte?

Hos Korup Dækservice  kan vi hjælpe dig med at skifte dine dæk. Kontakt os i dag for at finde en tid til dækskifte.