Book tid

1. Udfyld dit registeringsnr. eller opbevaringsnr.

Registreringsnr.
Opbevaringsnr.

2. Vælg service


3. Vælg dato for besøg

  • Mange ledige tider
  • Ledige tider
  • Få ledige tider

4. Vælg tid


5. Udfyld kontakt oplysninger

Navn
Tlf.
E-mail

6. Besked til værkstedet (valgfri)Book tid

1. Udfyld dit registeringsnr. eller opbevaringsnr.

Registreringsnr.
Opbevaringsnr.

2. Vælg service


3. Vælg dato for besøg

  • Mange ledige tider
  • Ledige tider
  • Få ledige tider

4. Vælg tid


5. Udfyld kontakt oplysninger

Navn
Tlf.
E-mail

6. Besked til værkstedet (valgfri)Dæk til personbiler

Hos Korup Dækservice står vi altid klar med gode råd og vejledning. Vi har et stort lager af dæk til både personbiler og SUV’er og i alle kvaliteter og prisklasser. Vi er førende forhandlere inden for Michelin, Vredestein, Good Year og Tyfoon, men har også andre mærker. Har du et specifikt dækmærke, kan vi ofte skaffe det inden for et par dage. Kom ind eller ring, og vi får en snak om, hvad der passer bedst til dit kørselsbehov.

Vi er altid klar med en skarp pris og professionel vejledning, der kan hjælpe dig med at vælge det sommerdæk, helårsdæk og vinterdæk, der passer til din bil og dit kørselsbehov

Det er vigtigt du overvejer, hvilke dæk du har på din bil i forhold til årstiden, men også dit kørselsbehov er vigtigt for det valg du tager. 

Hvilke dæk skal du vælge?

Valget af dæk er afgørende for din sikkerhed, fordi din bils bremselængde og vejgreb afhænger af at de dæk du vælger, passer til dit kørselsbehov og til årstiden.

Det er selvfølgelig ikke afgørende at der eksempelvis står vinter i kalenderen, men omstændighederne for årstiden er ofte at temperaturen falder og der er risiko for lave temperaturer, sjap og sne. Sommerdæk har den korteste bremselængde når temperaturen er over 7 grader, kommer temperaturen under 7 grader, vil vinterdæk eller helårsdæk være det fornuftige valg, da mønster og gummi blanding gør at du får en optimeret bremselængde.  Dækkets gummiblanding sammen med temperaturen er afgørende for dækkenes blødhed og dermed vejgreb. Sommerdæk er derfor hårdere end vinterdæk, dette udlignes af temperaturen og gør at du har det rigtige vejgreb, med de rigtige dæk.

Helårsdæk er en blanding af sommer- og vinterdæk, og derfor et kompromis. Helårsdæk er anvendelige året rundt, men har du et fast større kørselsbehov og har du ikke mulighed for at blive hjemme, på dage med slud og sne, eller kører du på tidspunkter, hvor du ikke kan være sikker på, at vejene er saltet og ryddet, bør du vælge at skifte imellem sommerdæk og vinterdæk.

Du kan læse lidt mere om de forskellige sæson dæk herunder eller er du kan kontakte os – så hjælper vi med professionel rådgivning.
sommerdaek

Sommerdæk

Sommerdæk bruges i sommerhalvåret og mønster samt gummiblanding er optimeret til at fungere ved de temperaturer og vejrforhold der er normale for årstiden. Med sommerdæk er din bil klar til at køre på “varme” veje, gummiblandingen i sommerdæk er optimeret til at give dig optimalt vejgreb og kortest mulige bremselængde når temperaturen er over 7 grader.

vinterdaek

Vinterdæk

Vinterdæk er optimeret til at give dig den korteste bremselængde og det bedste vejgreb, når temperaturen er under 7 grader. Special lameller, altså mønsteret i dækkene, sammen med en blødere gummiblanding, sørger for at din bil har et godt vejgreb og en kort bremselængde også når der er frost, sne og slud, og er den sikre løsning for dig og din familie.

Helårsdæk

Helårsdæk kan være den rigtige løsning for dig der ikke har et stort kørselsbehov. Helårsdæk er et kompromis mellem sommerdæk og vinterdæk og er derfor ikke velegnet til større mængder slud og sne. Kører du på tidspunkter hvor der ikke er saltet eller ryddet, og har du ikke mulighed for at blive hjemme på dage hvor der for alvor er vinter, bør du vælge et vinterdæk.

Montering og afbalancering

Vi monterer de fleste dækmærker til personbiler og står altid klar til professionel rådgivning i valg af dæk. 
Vi sørger selvfølgelig for at dine dæk er afbalanceret inden de bliver monteret. Vi har den nyeste teknologi inden for afbalancering og har et veluddannet personale. Med vores professionelle afbalancering af dine dæk sikres du ikke blot en mere behagelig personbil at køre i, men også mindskning af unødvendigt slid på dine dæk.
Du kan også få opbevaret dine dæk på vores store Dækhotel – læs mere her

 Du er derfor altid sikret en professionel montering af dæk, når du vælger at få monteret dine dæk hos os. 

TPMS - automatisk dæktryksmåling

Er din bil fra efter 1. november 2014 er den forpligtet til at have et funktionsdygtigt TPMS (Tire Pressure Monitoring System). TPMS sikrer, at din dæk altid har det korrekte tryk, så du kan køre sikkert rundt på vejene. Har du fået nye dæk eller har skiftet til sommerdæk eller vinterdæk skal du være ekstra opmærksom. Der er stor sandsynlighed for at dine dæk skal have en ny sensor. Derudover skal disse også kodes til bilen. Kontakt og gerne, hvis du er i tvivl om TPMS i din bil.

Brug for dækskifte?

Hos Korup Dækservice  kan vi hjælpe dig med at skifte dine dæk. Kontakt os i dag for at finde en tid til dækskifte.