Dæk til private

Hos Korup Dækservice har vi et bredt udvalg af dæk til private. Vi sælger bl.a. dæk til personbiler og alufælge. Derudover har vi også et stort udvalg af dæk til fx trailere, campingvogne, trillebøre og barnevogne.

Vælg de rigtige dæk

At have de rigtige dæk er afgørende for din sikkerhed i trafikken. Derfor er det yderst vigtigt, at du altid køber de rigtige dæk til din bil efter dit kørselsbehov og brug.
Når du skal vælge dæk, er der nogle vigtige punkter at tage hensyn til. Du skal fx overveje dækstørrelse, sæson og meget mere.

Dækstørrelse
Det er ikke nok at nøjes med dæk til personbiler, da de forskellige bilmodeller har forskellige dækstørrelser. Du kan selv finde størrelsen på din personbils dæk på ydersiden af dine nuværende dæk. Udover at tage højde for bredden, skal du også finde dækkenes aspektforhold, belastningsgrad, fælgdiameter og hastighedsvurdering. Hvis du er i tvivl om din bils dækstørrelse, så kontakt os endelig for professionel hjælp.

Sæson
Hvilke dæk, du skal vælge, afhænger meget af, om det er vintersæson eller sommersæson. Vejret og kørselsforhold har nemlig meget at sige i forhold til dækkenes bremselængde og vejgreb. Vil du vide mere om de forskellige dæktyper i forhold til årstiden – så se her

Vi hjælper dig med at vælge

Med tusindvis af dæk til personbiler på markedet, kan det være en sand jungle at finde rundt i. Derfor står vi altid klar med professionel rådgivning, når det kommer til valg af dæk til din bil.

Bildæk

Vi klarer alt inden for dæk til personbiler.

Alufælge

Vi har et stort udvalg af alufælge til personbiler.

Diverse dæk

Diverse dæk til fx barnevogn og trillebør.

Sporing

Vi hjælper med sporing af dine dæk.

Dækhotel

Få opbevaret dine dæk på vores dækhotel.