Book tid

1. Udfyld dit registeringsnr. eller opbevaringsnr.

Registreringsnr.
Opbevaringsnr.

2. Vælg service


3. Vælg dato for besøg

  • Mange ledige tider
  • Ledige tider
  • Få ledige tider

4. Vælg tid


5. Udfyld kontakt oplysninger

Navn
Tlf.
E-mail

6. Besked til værkstedet (valgfri)Book tid

1. Udfyld dit registeringsnr. eller opbevaringsnr.

Registreringsnr.
Opbevaringsnr.

2. Vælg service


3. Vælg dato for besøg

  • Mange ledige tider
  • Ledige tider
  • Få ledige tider

4. Vælg tid


5. Udfyld kontakt oplysninger

Navn
Tlf.
E-mail

6. Besked til værkstedet (valgfri)Helaarsdaek eller vinterdaek

Skal jeg vælge helårsdæk eller vinterdæk?

Der er de seneste år sket en stor udvikling inden for dæk, specielt helårsdæks egenskaber er forbedret væsentligt og sammenholdt med at klimaet ser ud til at give os mildere vintre, med meget lidt eller ingen sne, vil et helårsdæk dække dit behov såfremt du ikke har et stort kørselsbehov, og/eller kører tidlig morgen eller nat, om vinteren, hvor du ikke kan være sikker på at vejene er ryddet og saltet.

Hvornår kan jeg vælge helårsdæk?

Du skal kigge på dit behov, hvor vigtigt er det at du kan køre, også selv om der er sne, slud og glat føre. Helårsdæk er velegnet til kørsel året rundt, såfremt du om vinteren primært kører på veje der saltes og ryddes regelmæssigt eller du har mulighed for at blive hjemme. Skal du kunne køre sikkert og altid kunne komme frem, også når det sneer og vejene er glatte, anbefaler vi altid at du vælger et godt vinterdæk.

Kan jeg køre på vinterferie med helårsdæk?

Her er det vigtigt at du skal være opmærksom på de enkelte landes krav til dækkenes certificering. Er dækkene mærket med 3PMSF (3 peak mountain snowflake) vil du kunne køre lovligt i Europa. Det er dog vigtigt at pointere at kommer der for alvor sne, eller skal man på vinterferie steder hvor der er meget sne, kan helårsdæk ikke erstatte et rigtigt vinterdæk og der kan også være krav om at der er snekæder tilgængelige.

Helaarsdaek_med_3_peak_mountain_snowflake
Michelin helaarsdaek logo

Crossclimate helårsdæk fra MICHELIN

Den innovative gummiblanding, sammen med de unikke V formede 3D lammeller er med til at give dig det perfekte vejgreb fra første til sidste kilometer, såvel på tørre, våde og snedækkede veje og giver dig fremragende bremseegenskaber på tørre og våde veje.

Crossclimate helårsdæk fra MICHELIN er 3PMSF-certificeret

3PMSF står for “Three-Peak Mountain Snow Flake”
Dæk med 3PMSF certificerer at dækket har bestået en prøve på snedækkede veje og at dækkene har mindst 25% bedre trækkraft end et almindeligt standarddæk.

Helårsdæk fra VREDESTEIN

Helårsdækket Quatrac 5 fra VREDESTEIN er kendetegnet ved et asymmetrisk dækmønster, der sikrer god håndtering, præcis styring og masser af vejgreb på både tørre og våde veje. Er det vinter og sne vil den avancerede lamelteknologi give masser af vejgreb på kolde snedækkede veje, samtidig med at den lave rullemodstand mindsker dit brændstof forbrug og dermed er med til at reducere CO2 udledningen.
Quatrac 5 helårsdækket fra VREDESTEIN er 3PMSF-certificeret og M&S mærket og opfylder dermed krav til vinterdæk i de fleste lande. Dækket kan med rette kaldes et “grønt” dæk, da det scorer højt inden for EU´s dækmærkning. Quatrac 5 helårsdæk fåes i størrelserne fra 13″ til 19″

Qatrac 5 helaarsdaek fra Vredestein