Book tid

1. Udfyld dit registeringsnr. eller opbevaringsnr.

Registreringsnr.
Opbevaringsnr.

2. Vælg service


3. Vælg dato for besøg

  • Mange ledige tider
  • Ledige tider
  • Få ledige tider

4. Vælg tid


5. Udfyld kontakt oplysninger

Navn
Tlf.
E-mail

6. Besked til værkstedet (valgfri)Book tid

1. Udfyld dit registeringsnr. eller opbevaringsnr.

Registreringsnr.
Opbevaringsnr.

2. Vælg service


3. Vælg dato for besøg

  • Mange ledige tider
  • Ledige tider
  • Få ledige tider

4. Vælg tid


5. Udfyld kontakt oplysninger

Navn
Tlf.
E-mail

6. Besked til værkstedet (valgfri)SOMMERDÆK

Sommerdæk købes hos Korup Dæk Service

Hvornår skal jeg skifte til sommerdæk?

Der er mange tommelfingerregler for hvornår der skal skiftes til sommerdæk, som f.eks. “til Påske”,”midt i marts” eller “først i april”. I virkeligheden det ikke Påsken eller måneden der afgør om det er tid til at skifte til sommerdæk, men døgnmiddeltemperaturen. Er den gennemsnitlige temperatur over +7°C, er det tid til at skifte til sommerdæk.

Hvorfor skal jeg skifte til sommerdæk?

Dæk er ikke bare dæk, der er stor forskel på vinterdæk og sommerdæk, specielt gummiblandingen og lamellerne gør den store forskel. Når temperaturen falder til under 7°C, er det det sikre valg vinterdæk, fordi gummiblandingen gør at dækkene beholder blødheden også ved lave temperaturer, og dermed bevarer vejgrebet. Ligeledes er sommerdæks gummiblanding tilpasset højere temperaturer, og sørger for at dækket ikke bliver for blødt ved højere temperaturer. Et blødt dæk vil give fornemmelsen af at bilen “sejler”, bilen vil miste stabilitet og vinterdæk kontra sommerdæk kan have op til 10% dårligere vejgreb i sving og undvigemanøvrer, hvilket naturligvis kan være fatalt.

Lamellerne i et sommerdæk er, ud over at give et godt vejgreb på lune og varme veje,og er konstrueret til at dræne vand på regnvåde veje, og dermed være med til at undgå aquaplaning. De rigtige dæk vil være med til at mindske bremselængden. Statistikker viser at bremselængden på våde veje, ved sommertemperaturer, vil være op til 15% kortere hvis bilen har sommerdæk monteret.

Køb 4 MICHELIN dæk og få gavekort til Cirkle K

Køber du 4 sommerdæk eller helårsdæk fra MICHELIN i inden d. 21. april 2023 (gælder i perioden fra d. 6.3 – 21.4) får du et gavekort til køb af brændstof, opladning eller køb i butikken for op til kr. 800.-

Kampagnen gælder både personvognsdæk og varevognsdæk.
Dækstørrelsen bestemmer gavekortets værdi –

Klik på knappen for regler og vilkår 👈

kør sikkert med sommerdæk

Spar penge med sommerdæk?

Det er en kortsigtet og dårlig investering at køre på vinterdæk om sommeren. Som nævnt er gummiblandingen på vinterdæk væsentligt blødere og lamellerne grovere, hvilket gør at dækkene slides hurtigere ved temperaturer over 7°C. Kører du på vinterdæk om sommeren vil benzinforbruget ligeledes være højere, da der er større rullemodstand i de grovere lameller og den blødere gummiblanding.


Spar penge og skift til sommerdæk når temperaturen er over 7°C, dermed slides dine vinterdæk ikke unødvendigt hurtigt og du kører længere på literen.

5 stjernet dæk hotel hos Korup DÆKservice

Dæk hotel hos Korup DÆKservice
– Dit 5-stjernede Dæk hotel med All Inclusive Service!

Skal du skifte mellem vinter- og sommerdæk?
Mangler du plads til opbevaring? Lad os tage os af det hele for dig! Hos Korup DÆKservice tilbyder vi førsteklasses opbevaring og -service med vores 5-stjernede dækhotel og All Inclusive løsning.

Akut brug for hjælp?

Korup Dækservice har 24 timers Dækservice. Har du et breakdown, hvor du ikke kan holde stille i længere tid, rykker vi straks ud. Vi har servicebil samt en 4×4 lastbil med alt udstyr inden for dækreparationer. Vi hjælper dig, hvor du end holder – både på vej og mark.