Om Korup Dækservice

Korup Dækservice blev etableret i 1972. Allan Kristensen købte i 1988 virksomheden og har drevet den siden. Korup Dækservice er specialiseret i alt inden for dæk. Vi servicerer alt inden for person- og varevognsdæk. Derudover servicerer vi også alt der omhandler dæk til landbrug, lastbiler, industri, motorcykler og scootere. 

Det centrale i vores koncept er, at vi har konkurrencedygtige priser. Vi vil være blandt de billigste uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Glade kunder siden 1972

Hos Korup Dækservice har vi ydet professionel dækservice til mange forskellige kunder i årenes løb. Vi har gennem årene opnået stor erfaring inden for mange forskellige områder gennem tiden, hvilket vi dagligt bruger til at løse vores opgaver. Vores kunder får altid professionel rådgivning og service af høj kvalitet, hvilket vi også kan se i de positive tilbagemeldinger, vi får, efter en afsluttet opgave.

Medarbejdere

Korup Dækservice har et hold af professionelle medarbejdere, som altid står klar til at give vores kunder den bedste service. Vi er alle passionerede inden for dækservice og står altid klar til at hjælpe dig. Herunder kan du se de enkelte medlemmer af vores team. Vi glæder os alle til at møde dig!

Allan

Indehaver

Nina

Kontor

Piotr

Ansvarlig for dækhotel

Peter

Dækmontør

Morten

Dækmontør

Martin

Dækmontør

Mauri

Dækmontør

Lukasz

Dækmontør