fbpx

Græsdæk

Vi hjælper dig
hurtigt videre!

Græsdæk

Vi hjælper dig
hurtigt videre!

Græsdæk

Korup DÆKservice

Korup DÆKservice – din specialist inden for dæk til græs

Vi tilbyder specialiserede græsdæk, der er ideelle til maskiner brugt til vedligeholdelse af græsarealer som parker, golfbaner og sportsanlæg.

Vores græsdæk er designet til at skåne græsset, samtidig med at de giver det nødvendige greb og stabilitet. De er perfekte til havetraktorer og professionelle græsslåmaskiner og sikrer en jævn og komfortabel kørsel uden at skade de bløde overflader. Uanset om du har brug for dæk til tungt arbejde eller lettere vedligeholdelse, har vi den rette løsning til dine maskiner.

Vores team tilbyder også rådgivning, montering og vedligeholdelse, så du altid har det bedste udstyr til at holde dine græsarealer i topform. Kontakt os i dag for at høre mere om vores udvalg af græsdæk og hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov.

 

Akut brug for dækservice til græsdæk?
– 24/7 DÆKservice

Har du brug for hjælp her og nu, har vi desuden en 24 timers dækservice, der står klar til at få din truck rullende igen.

Korup Dækservice har 24 timers Dækserice. Har du et breakdown, hvor du ikke kan holde stille i længere tid, rykker vi straks ud. Vi har servicebil samt en 4×4 lastbil med alt udstyr inden for dækreparationer. Vi hjælper dig, hvor du end holder.

Vi har altid et stort udvalg af alle typer dæk på lager, så hvis dit dæk ikke kan reddes – sørger vi for nyt dæk på stedet.

Mobil DÆKservice
- virksomhedsaftale!

Korup DÆKservice`s mobile DÆKservice kommer direkte til dig. Uanset om du har en flåde af lastbiler, varevogne, personbiler eller har tungere køretøjer som f.eks. traktorer eller entreprenørmaskiner

Få en fast aftale om dækskifte til netop din virksomhed og tilbyd også dine ansatte at være en del af aftalen.