fbpx

Dæk til lastbiler

Vi hjælper dig
hurtigt videre!

Dæk til lastbiler

Vi hjælper dig
hurtigt videre!

Lastbildæk

Korup DÆKservice

Korup DÆKservice – din specialist inden for dæk til lastbiler

Hos Korup DÆKservice forstår vi vigtigheden af at holde din lastbilsflåde kørende med minimal nedetid. Vi tilbyder et omfattende udvalg af lastbildæk fra førende producenter, der er designet til at levere maksimal ydeevne, holdbarhed og brændstofeffektivitet. Uanset om du har brug for dæk til lange motorvejsstræk, tung lastkørsel eller regional distribution, har vi de rigtige dæk til dine behov.

Vores sortiment inkluderer både nye og brugte dæk til lastbilser, så du kan finde den løsning, der passer bedst til dit budget uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi ved, at lastbiler ofte opererer under krævende forhold, og derfor tilbyder vi dæk, der er udviklet til at modstå slid, give bedre trækkraft og sikre stabilitet under alle vejforhold.

Hos Korup DÆKservice tilbyder vi også en række serviceløsninger, herunder dækskift, montering, afbalancering og løbende vedligeholdelse. Vores erfarne team står klar til at rådgive dig om det bedste dækvalg baseret på din flådes specifikke kørselsmønstre og belastningskrav. Vi prioriterer at holde dine lastvogne på vejen med så lidt afbrydelse som muligt, så du kan opretholde din forretning uden uforudsete afbrydelser.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores udvalg af dæk til lastbiler og de skræddersyede løsninger, vi kan tilbyde din virksomhed.

 

Akut brug for DÆKservice til lastbiler?
– 24/7 DÆKservice

Korup DÆKservice har 24/7 timers mobil DÆKservice.
Holder du et sted, hvor du ikke kan holde stille i længere tid, rykker vi straks ud. Vi har servicebil samt en 4×4 lastbil med alt udstyr inden for dækreparationer. Vi hjælper dig, hvor du end holder – både på vej og mark.

Vi har altid et stort udvalg af alle typer dæk på lager, så hvis dit dæk ikke kan reddes – sørger vi for nyt dæk på stedet.

Mobil DÆKservice
– virksomhedsaftale!

Korup DÆKservice`s mobile DÆKservice kommer direkte til dig. Uanset om du har en flåde af lastbiler, varevogne, personbiler eller har tungere køretøjer som f.eks. traktorer eller entreprenørmaskiner

Få en fast aftale om dækskifte til netop din virksomhed og tilbyd også dine ansatte at være en del af aftalen.