fbpx

Lapning af dæk

Vi hjælper dig
hurtigt videre!

Lapning af dæk

Vi hjælper dig
hurtigt videre!

Lapning af
bildæk

personbiler & varevogne

Kom forbi vores værksted, eller bestil vores 24/7 mobile DÆKservice, og lad os hjælpe dig med at få dit dæk i topform igen

Har du et punkteret bildæk? Hos Korup DÆKservice tilbyder vi hurtig og pålidelig lapning af bildæk, så du kan være kørende igen på ingen tid. Vi er eksperter i dæk og kan hjælpe dig, uanset om du selv har afmonteret dækket, eller om du kommer med hele bilen.

Har du brug for at vi kommer til dig og lapper dit bildæk, er det også muligt med vores mobile DÆKservice, hvor vi har alt der skal til for at udføre korrekt lapning. Du finder priser på lapning og mobil service ved at klikke på knappen herunder.

Fleksible løsninger til din lapning!

Vi forstår, at tid kan være en knap ressource, derfor tilbyder vi fleksible løsninger til lapning af dine bildæk.

Aflever dit afmonterede hjul til lapning

Har du allerede afmonteret hjulet selv? Kom forbi med det, så lapper og afbalancerer vi det hurtigt, så du kan montere det på bilen igen derhjemme.

Hurtig service – kør videre inden for 30 minutter

Vores dygtige team sikrer, at dit bildæk er lappet og afbalanceret korrekt og hurtigt, så du kan være kørende igen inden for 30 minutter.* (*Med forbehold for sæsonudsving. I højsæsoner for sæsonskift, anbefales det at booke en tid for at undgå ventetid.)

Undgå at vente…aflever bilen og afhent senere

Er du fleksibel med afhentningstidspunktet? Du kan aflevere dit dæk eller din bil, f.eks. tidligt om morgenen og hente det igen efter arbejde. På den måde slipper du for at vente, mens vi lapper og afbalancerer dit dæk.

Mobil lapning af bildæk

Har du ikke mulighed for at komme til os? Korup DÆKservice tilbyder også mobil DÆKservice, hvor vi kommer til dig og lapper og afbalancerer dit bildæk på stedet. Mod et tillæg for kørsel kan vi udføre lapningen og afbalanceringen hjemme hos dig eller på din arbejdsplads. Vi tilbyder desuden udkørsel i weekender samt aften/nat (efter lukketid) mod et ekstra tillæg. Du kan finde priser for disse tillæg i prislisten herunder. Vores mobile service er en bekvem løsning for dig, der ønsker hurtig hjælp uden at skulle forlade din placering.

Hvorfor vælge Korup DÆKservice til at lappe dit bildæk?

Vi arbejder KUN med dæk & fælge hos Korup DÆKservice, derfor får du ikke kun hurtig og effektiv service, udført men også konkurrencedygtige priser og ekspertise, du kan stole på. Vi behandler dine dæk med den største omhu og kan lappe alle former for dæk og slanger, så du er sikker på at få en pålidelig reparation.

Kom forbi vores værksted, eller bestil vores mobile DÆKservice, og lad os hjælpe dig med at få dit dæk i topform igen.

Korup DÆKservice – din pålidelige dæk partner!

Priser for lapning af bildæk

Herunder finder du priser på lapning af bildæk, samt mobil dækservice til lapning af bildæk, hverdage, aften/nat og weekend. Priserne gælder for personbiler og varevogne.

TypePris ekskl. momsPris inkl. moms
Lapning løst hjulkr.  200,00kr.  250,00
Lapning inkl. monteringkr.  260,00kr.  325,00

Priser på mobil dækservice hvor vi kommer til dig

#colspan##colspan#
Lapning inkl. monteringkr.  260,00kr.  325,00
Pris pr. time kørsel + servicebilkr.  620,00kr.  775,00
Aften/nat/weekend (efter lukketid) - opstartsgebyrkr.  1000,00kr.  1250,00