fbpx

Reparation af
landbrugsdæk og fælge

Vi hjælper dig
hurtigt videre!

Reparation af
landbrugsdæk og fælge

Vi hjælper dig
hurtigt videre!

Reparation af
dæk & fælge

landbrug og industri

Reparation og vedligeholdelse af dæk og fælge
til landbrugs- og industrikøretøjer

Hos Korup DÆKservice tilbyder vi specialiserede reparationer og vedligeholdelse af dæk og fælge til dine landbrugs- & industrikøretøjer. Vi forstår, hvor vigtigt det er at holde dine køretøjer i topform, og derfor tilbyder vi en række ydelser, der sikrer lang levetid og optimal ydeevne.

Vores vulkaniseringstjeneste gør dine traktordæk mere modstandsdygtige over for de tunge belastninger og barske forhold, de ofte udsættes for i landbruget. Vulkanisering forlænger dækkenes levetid, så du kan arbejde mere effektivt og med færre afbrydelser.

Skadede fælge kan udgøre en sikkerhedsrisiko og påvirke din traktors ydeevne. Vi reparerer fælge, så de igen fungerer optimalt, hvilket forlænger deres levetid og sikrer, at din maskine kan arbejde effektivt. Derudover tilbyder vi lakering af traktorfælge, hvilket beskytter dem mod rust og korrosion samt giver din traktor et pænere og mere professionelt udseende.

Ved at vælge reparation og vedligeholdelse hos Korup DÆKservice sparer du ikke kun penge, men bidrager også til bæredygtighed ved at forlænge levetiden på dine dæk og fælge. Kontakt os i dag for at høre mere om vores ydelser og få en skræddersyet pris til netop dine behov.

Reparation og lapning af dæk på landbrugskøretøjer

Hos Korup DÆKservice tilbyder vi effektiv og pålidelig lapning af dæk til landbrugskøretøjer i alle størrelser. Vores erfarne teknikere sikrer, at dine dæk hurtigt er tilbage i optimal stand, så du kan fortsætte arbejdet uden unødvendige afbrydelser. Med vores service får du holdbare reparationer, der forlænger dækkenes levetid og sikrer din drift.

Priser for lapning og andre services i forbindelse med reparation af dæk

TypePris ekskl. momsPris inkl. moms
Pumpning af væske, indkr.  220,00kr.  275,00
Pumpning af væske, udkr.  120,00kr.  150,00
Lapning op til 19 tommer, landbrugkr.  150,00kr.  187,50
Lapning fra 19 til 23 tommer, landbrugkr.  210,00kr.  262,50
Lapning fra 24 tommer, landbrugkr.  285,00kr.  356,25
Lapning Remasilkr.  150,00kr.  187,50
Lille vulkaniseringkr.  995,00kr. 1442,75
Stor vulkaniseringkr. 1995,00kr. 2493,75
1 værkstedstimekr.  520,00kr.  650,00
1 time kørsel + arbejde lille bilkr.  620,00kr.  775,00
Aften/nat/weekend (efter lukketid) - opstartsgebyrkr. 1000,00kr. 1250,00

Vulkanisering af dæk

Vulkanisering af traktordæk er en specialiseret proces, der gør dækkene mere holdbare og modstandsdygtige over for de tunge belastninger og barske betingelser, de ofte udsættes for i landbruget og andre industrielle anvendelser. Her er en detaljeret beskrivelse af vulkaniseringsprocessen for traktordæk:

Forberedelse af råmaterialer

Traktordæk fremstilles ved at blande rå gummi med svovl og andre kemiske tilsætningsstoffer såsom acceleratorer, antioxidanter og blødgørere. Disse tilsætningsstoffer hjælper med at forbedre gummiets egenskaber og styre vulkaniseringsprocessen.

Formning af dæk

Den blandede gummi formes til den ønskede traktordæks profil. Dette indebærer at placere gummi blandingen i en dækformningsmaskine, som former gummiet til den ønskede dækstørrelse og mønster. Formene til traktor dæk er specielt designet til at give det dybe og kraftige slidbanemønster, der er nødvendigt for at sikre godt greb på forskellige underlag.

Vulkaniseringspresse

Det formede dæk placeres i en vulkanisering presse, som er en stor, opvarmet form. Temperaturen i vulkaniseringspressen ligger typisk mellem 140-160°C (284-320°F). Formen lukkes, og det formede dæk presses sammen, mens det opvarmes. Denne opvarmning aktiverer svovlet og starter vulkaniseringsprocessen.

Tværbindinger dannes

Under opvarmningen reagerer svovlet med gummiets polymerkæder og danner svovlbroer (tværbindinger) mellem kæderne. Disse tværbindinger giver gummiet øget styrke, elasticitet og modstandskraft mod slid og belastning.

Afkøling

Efter den nødvendige opvarmningstid afkøles dækket langsomt, mens det stadig er i formen. Denne afkøling sikrer, at tværbindingerne stabiliseres, og gummiet hærder til sin endelige form og egenskaber.

Efterbehandling

Efter afkøling fjernes dækket fra formen og gennemgår en inspektion for at sikre, at det opfylder kvalitetsstandarderne. Eventuelle overskydende gummirester fjernes, og dækket kan mærkes med relevante informationer som størrelse, producent og produktionsdato.

Test og kvalitetskontrol

Traktordæk underkastes strenge test- og kvalitetskontrol processer for at sikre, at de lever op til de krævede standarder. Dette kan inkludere test af dækkets modstandsdygtighed over for punkteringer, dets bæreevne og dets ydeevne under forskellige forhold.

Vulkanisering gør traktordæk stærkere, mere elastiske og modstandsdygtige over for ekstreme belastninger og slid, hvilket forlænger deres levetid og forbedrer deres ydeevne i marken. Denne proces er afgørende for at sikre, at traktordæk kan klare de krævende opgaver, de udsættes for i landbruget og industrien.

Priser for vulkanisering af dæk

TypePris ekskl. momsPris inkl. moms
Lille vulkaniseringkr.   995,00kr. 1243,75
Stor vulkaniseringkr. 1995,00kr. 2493,75

Maling af traktorfælge

Korrosionsbeskyttelse

Maling beskytter fælgene mod rust og korrosion, hvilket er særligt vigtigt for traktorer, der ofte opererer under våde og mudrede forhold.

Forlænger levetiden

En malet fælg har en længere levetid, da malingen fungerer som en barriere mod elementerne, hvilket forhindrer nedbrydning af metallet. 

Forbedret udseende

Maling af fælgene kan give traktoren et pænere og mere professionelt udseende. En velholdt traktor med malede fælge kan også afspejle god vedligeholdelse. 

Øget gensalgsværdi

Traktorer med malede og velplejede fælge kan have en højere gensalgsværdi, da de fremstår som bedre vedligeholdte og dermed mere attraktive for købere. 

Lettere rengøring

En malet overflade er lettere at rengøre og vedligeholde, hvilket gør det nemmere at holde fælgene i god stand.