fbpx

Mobil DÆKservice
– virksomhedsaftale

Vi kommer til dig…
og dine medarbejdere!

Mobil DÆKservice
– virksomhedsaftale

Vi kommer til dig…
og dine medarbejdere!

Dækservice
- virksomheder

spar tid og penge

Spar tid og penge med en virksomhedsaftale!

Hos Korup DÆKservice tilbyder vi skræddersyede virksomhedsaftaler til virksomheder, der har behov for løbende vedligeholdelse, udskiftning eller reparation af dæk på deres køretøjer, traktorer eller maskiner. Med en virksomhedsaftale sikrer vi, at din virksomhed altid er godt kørende med dæk af høj kvalitet, uanset om det drejer sig om lastbiler, entreprenørmaskiner eller landbrugskøretøjer.

Eksklusive rabatter og høj prioritet

En aftale med Korup DÆKservice giver din virksomhed eksklusive rabatter på både nye og brugte dæk samt på vores serviceydelser. Som aftalekunde får din virksomhed høj prioritet, hvilket betyder hurtigere responstider ved akutte behov, som for eksempel udkald og dækskifte i marken. Vi tilbyder desuden en skræddersyet vedligeholdelsesplan med regelmæssige eftersyn af jeres dæk for at forlænge deres levetid og optimere driftssikkerheden. Fleksible betalingsbetingelser kan tilpasses, så de passer til din virksomheds behov og økonomi. Vores eksperter står altid klar med professionel rådgivning, så du får de bedste løsninger baseret på dine kørselsmønstre og specifikke krav.
En virksomhedsaftale med Korup DÆKservice sikrer ikke kun, at din flåde er klar til at køre, men også at driften bliver mere effektiv og omkostningsbesparende. 

Vi tilbyder at komme til din virksomhed og skifte, dæk, f.eks. fra vinterdæk til sommerdæk. I forbindelse med at vi er på jeres virksomhed, kan vi skifte dæk på virksomhedens køretøjer, men du har også mulighed for at tilbyde dine medarbejdere at få skiftet dæk i samme aftale.

En mere effektiv arbejdsdag!

Med aftalen får du mulighed for at gøre din vognpark mere effektiv og undgå at dine biler holder stille i arbejdstiden.

Vores 24 timers breakdown service er hurtig og effektiv. Vi er hurtigt på stedet og hjælper dér, hvor du er punkteret. Med vores maskiner og værktøjer får vi dig hurtigt kørende igen. Vi har altid et stort udvalg af alle typer dæk på lager, så hvis dit dæk ikke kan reddes – sørger vi for nyt dæk på stedet. Vi har dæk til de næsten alle maskiner på hjul og til alle små og store biler. Med vores 24 timers breakdown service er du altid kørende!

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med en skræddersyet aftale.

Mobil dækservice
– virksomhedsaftale!

Korup DÆKservice`s mobile DÆKservice kommer direkte til dig. Uanset om du har en flåde af lastbiler, varevogne, personbiler eller har tungere køretøjer som f.eks. traktorer eller entreprenørmaskiner

Få en fast aftale om dækskifte hos din virksomhed og tilbyd også dine ansatte at være en del af aftalen.

Det er nemt at få en aftale!

  1. Kontakt os i dag for pris og for at aftale en tid, der passer dig
  2. Vores dækeksperter kommer derefter til dig og løser opgaven, så du kan komme tilbage på vejen hurtigst muligt.

Hvad er fordelene ved
en virksomhedsaftale?

Tidsbesparelse – Slip for at skulle transportere køretøjet til os. Vi kommer til dig, uanset hvor du er. Fleksibilitet – Planlæg service, når det passer dig bedst. Vi arbejder for at minimere dine driftsforstyrrelser. Effektivitet – Vores erfarne teknikere har alt det nødvendige udstyr og ekspertisen til at håndtere enhver dækrelateret opgave hurtigt og professionelt. Kvalitet – Vi bruger kun kvalitetsdæk og reservedele fra anerkendte producenter for at sikre sikkerhed og pålidelighed for dit køretøj. 24/7 – Vi er tilgængelige døgnet rundt.

Dækopbevaring
- prøv vores 5 stjernede dæk hotel!

Skal du skifte mellem vinter- og sommerdæk og mangler du plads til opbevaring?

Lad os tage os af det hele for dig!
Hos Korup DÆKservice tilbyder vi førsteklasses opbevaring og service med vores 5-stjernede dæk hotel og All Inclusive løsning, så du lettere og hurtigere kommer på vejen igen

Find dine nye dæk her

Korup DÆKservice